Decidim
Blog

Novetats versió 0.6.0

 —  releases

Noves funcionalitats i millores d’usabilitat

  • Òrgans (assemblies). S’estrena el nou component d’Assemblies (en fase beta), a través del qual els òrgans de participació poden disposar d’un espai propi a la plataforma. Aquesta primera versió (MVP) permet que qualsevol òrgan pugui llistar la relació de membres que el composen, publicar el calendari de trobades o obrir una secció de propostes, entre d’altres opcions. #1659

Òrgans

  • Seguiment. S’estrena també la funcionalitat per fer seguiment (follow) de diversos elements, per exemple una proposta, i rebre notificacions quan es produeixi una actualització en el seu estat. #1784. Les trobades incorporen també aquesta opció, quan una usuària segueix una trobada, rep notificacions de: quan s'actualitza o tanca aquella trobada, i també un recordatori 48h abans de que tingui lloc. #1784

Seguiment

  • Notificacions. Complementant la funcionalitat anterior, les participants disposen d’un panell per consultar les notificacions dels elements que van seguint. #1784 / #1812

Notificacions

  • Comentaris. S’ha canviat el sistema de notificacions dels comentaris d'acord amb les noves funcionalitats de Seguiment i Notificació. L’autora d’una proposta rep automàticament notificacions dels comentaris que facin altres participants. #1831
  • Inscripcions a trobades. Les participants es poden inscriure a una trobada i reben un correu electrònic amb un fitxer ICS per afegir-lo al seu gestor de calendari. #1803
  • Filtre de processos per estat. Els processos participatius publicats es poden filtrar per: Passats, Actius i Propers. #1779

Filtre de processos per estat

  • And last, but not least… el Decidim ja està disponible en Ucranià 🇺🇦😊: Amb aquest últim ja està traduït a 9 idiomes! #1804