Decidim
Blog

Novetats versió 0.4.0

 —  releases

Noves funcionalitats i millores d’usabilitat

  • Enviament de notificació quan un Resultat rep un comentari (#1543). Fins ara només rebien notificacions de nous comentaris els autors/es d'una proposta. Ara també s'envien notificacions als administradors que han creat resultats/actuacions/projectes a partir de les propostes inicials. Podeu veure un exemple a Barcelona, on ara es pot fer un millor seguiment de les aportacions que la ciutadania fa a l'articulat del procés de normes de participació: https://www.decidim.barcelona/processes/5/f/40/
  • Detecció automàtica de camps obligatoris i identificació com a tals (*) (#1585). Els camps obligatoris de qualsevol dels formularis de Decidim apareixen marcats com a tal.

Camps obligatoris

  • Descripció escurçada de les trobades a la vista general (#1590). Si la descripció d'una trobada és massa llarga, queda escurçada amb un enllaç de "llegeix més" per no alterar el disseny de la vista general de trobades.

Descripción escurçada

  • Enllaç a la Home des de l’administrador (#1595). Com administradors, és útil comptar amb un accés directe a la Home de la plataforma. S'ha afegit aquest enllaç des del panell d'admin.
  • Comptador de caràcters als comentaris (#1504). Els comentaris tenen una longitud màxima de 500 caràcters. Ara incorporen un comptador de caràcters que indica els caràcters restants mentre escrivim.

Comptador de caràcters

Resolució d'incidències

  • Evitar la votació de comentaris quan una usuària no ha iniciat sessió (#1503)
  • Afegir enllaços al login modal (#1531)
  • Reenviar instruccions d’invitació quan es torna a convidar a un admin de procés (#1574)